Black Friday se blíží... Připravte se včas a ušetřete až 30 % na nákupu obalů!zobrazit méně ZJISTIT VÍCE
zobrazit více ZJISTIT VÍCECelofánové sáčky
Zrušit vybrané parametryCelofánové sáčky jsou oblíbeným typem balení dárkových předmětů a vizuálně atraktivního zboží. Balení je rychlé, snadné a výsledek stojí za to! Produkty uvnitř jsou dobře viditelné a lákavé.
🚚 Celofánové sáčky vám doručíme do 24 hodin!
Typy celofánových sáčků
Naše celofánové sáčky jsou dokonale průhledné a dosahují vysokého lesku. Proto mají reprezentativní vzhled a hodí se pro tvorbu dárkových košů a dárkových obalů. Jsou voděodolné a chrání balené zboží před prachem a nečistotami.
Celofánové sáčky s křížovým dnem
Celofánové sáčky s křížovým dnem jsou navrženy pro stabilitu a snadnější plnění. Design křížového dna umožní sáčku stát na své základně bez opory. To usnadňuje manipulaci a usnadní konečnou prezentaci.
Sáčky s křížovým dnem jsou ideální pro balení vizuálně atraktivních potravin, jako jsou cukrovinky, pečivo nebo kosmetika. Křížové dno zajistí, že obsah může být vystaven nebo přepravován na stojato. To je zajímavé pro vystavovatele i zákazníky v obchodech.
Díky použití celofánu mají sáčky přirozenou propustnost vzduchu, což pomáhá udržovat čerstvost.
Materiál: syntetický celofán - tatrafán
Celofánové sáčky jsou vyrobeny ze syntetického průhledného celofánu z polypropylenu, který je často označován také jako tatrafán.
Tatrafán, narozdíl od pravého celofánu, odolává vlhkosti, je možné ho svařovat a snadněji recyklovat.
Celofánové sáčky v nabídce mají tloušťku materiálu 30 µm.
Malé velké i ty nejmenší
Celofánové sáčky nabízíme v rozměrech od malých 100x170 mm do 200x360 mm. Vždy v balení po 100 kusech.
🎁 Pokud hledáte celofán na dárkový koš – oceníte náš celofánový arch v roli.
Jak balit do celofánových sáčků
Použití celofánových sáčků je rychlý a efektivní způsob, jak zajistit kvalitní prezentaci zboží v mnoha ohledech. Důležité jsou techniky balení a uzavírání sáčků, které zajistí optimální ochranu.
Techniky balení celofánových sáčků
Aby bylo balení do celofánových sáčků opravdu svižné a šetřilo čas, vyžaduje základní přípravu.
- Příprava obsahu: Než se začne balit, je třeba zajistit, aby byl obsah dobře přehledný. To zahrnuje očištění potravin a případné rozdělení do menších porcí.
- Správná velikost sáčku. Při výběru celofánového sáčku je důležité, aby měl vhodné rozměry. Malý sáček by se mohl při balení a manipulaci roztrhnout. Velký sáček zase pojme zbytečně mnoho výplňového materiálu.
- Vizuální atraktivita. Balení by mělo být také vizuálně atraktivní. Pokud jsou baleny produkty – dbejte na jejich orientaci etiketou ven. Produkty v balení by měly být všechny viditelné.
Výplňový materiál
Průhledné celofánové sáčky přímo vybízí k využití dekorativních výplní. Velmi oblíbená je dřevitá vlna. Zpravidla postupujeme při balení v pořadí: výplň – produkt – a jeho fixace dodatečnou výplní.
Uzavírání celofánových sáčků
Správné uzavření celofánového sáčku je klíčové pro uchování čerstvosti. Existují různé techniky, jak uzavřít sáčky.
- Pro opakované otevírání a zavírání lze použít různé typy svorek, stužek.
- Tepelný uzávěr – svařování: pro rychlé jednorázové uzavírání doporučujeme použít svářečku folií. Svařování zároveň zajistí vzduchotěsnost – hodí se zejména pro potraviny, které vyžadují delší trvanlivost, je dobré použít tepelný uzávěr.
Tip: Označení sáčků je důležité pro snadnou identifikaci. Doporučuje se používat čitelné štítky s názvem produktu a datem balení, což usnadní následnou orientaci při vyskladňování.